Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 15:18

При спробі вбивства прем"єра Алжиру загинули 17 людей (ФОТО)
10

Серія потужних вибухів прогриміла в середу в центрі столиці Алжиру. Згідно до інформації, що поступає, загинули не менше 17 людей, 82 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Щонайменше один вибух прогримів у будівлі уряду, де знаходяться офіси прем"єр-міністра і міністра внутрішніх справ цієї північноафриканської держави. За деякими даними, терорист-смертник намагався прорватися в офіс голови алжирського уряду.



Ще один з вибухів стався у поліцейській дільниці в районі Баб аль-Зувар у східній околиці столиці Алжиру, в безпосередній близькості від міжнародного аеропорту країни.



Вибух перед резиденцією уряду вбив 9 людей і поранив 32. Жертвами вибуху перед поліцейською дільницею стали 8 людей, 50 отримали поранення.
Вибухи були такої сили, що їх чули у всьому місті. За попередніми даними, були підірвані заміновані автомобілі. Вибухи викликали паніку серед населення міста.



Місця вибухів блоковані поліцією. Туди з"їжджаються карети "швидкої допомоги". Поки ніхто не узяв на себе відповідальність за ці вибухи, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «При спробі вбивства прем"єра Алжиру загинули 17 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути