Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 11:21

Президент Пакистану боїться чорної магії

Президент Пакистану боїться чорної магії

Майже кожен день в пакистанському президентському палаці ріжуть чорну козу. Таким чином президент Пакистану Асиф Алі Зардарі намагається захистити себе від зла і чорної магії. Однак, ці дії навряд чи допоможуть йому залишитися на посаді, пише Tvn24.

Вірний слуга президента Бай Хан щодня їздить по козу в село Сайдпур. Спершу на козу, яка має бути принесена в жертву, президент кладе свою руку. Потім її відводять до приватного будинку, де і ріжуть. Відтак, з початку свого президентства в 2008 році, Зардарі вбив сотні тварин.

Чорні кози і інші тварини повинні захистити президента від зурочення, зла і чорної магії.

Повідомляється, що нещодавно в палаці тримали також зграю чорних куріпок. Президент вважав, що ці птахи мають здатність накопичувати магічну енергію. Про те, що він трохи помилився, президент дізнався після того, як на клітку з птахами впав кабель високої напруги. Всі куріпки загинули через ураження током. 

Пресс-секретарь президента Фархатуллах Бабар сообщил, что президент не суеверен, а принесение в жертву животных является старой традицией Зардари. Он делает это в течение длительного времени.

"Перш за все, ми вважаємо, що жертви подобаються Богу. В свій час навіть Беназір Бхутто приносила тварин в жертву", - сказав Бабар.

Противники президента зображають його як самотнього і параноїдального чоловіка, який боїться втратити посаду. Рейтинг Задарі за останній час впав до вкрай низького рівня після того, як ЗМІ та військові відвернулися від нього.

Минулого тижня Верховний суд відновив проти Зардарі справу у корупції, що може стати ще однією спробою усунення президента від влади в Пакістані.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Президент Пакистану боїться чорної магії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути