понеділок, 29 жовтня 2007 15:05

Президент Франції Саркозі вийшов з себе і послав телеведучу

Президент Франції Ніколя Саркозі вийшов з себе на записі програми американського телебачення і ретирувався, "пославши" ведучу. Роздратований питанням про відносини з своєю дружиною Сесілією, з якою він "офіційно розлучається", французький лідер пішов з інтерв"ю з журналісткою CBS в Єлисейському палаці, пише в понеділок газета Le Figaro.

Ніколя Саркозі, запрошений на передачу "60 хвилин" телеканалу CBS, що присвятила йому довгий репортаж під назвою "Сарко-американець", під час запису програми втратив свою холоднокровність. У програмі, повністю показаній в неділю увечері, президент Франції, здіймаючи очі до неба, називає свого прес-аташе "ідіотом". Потім, декілька митей опісля, під все ще приголомшеним поглядом журналістки Леслі Шталь Саркозі, раптом знімає з себе мікрофон і виходить з кімнати, як тільки йому ставлять питання про Сесілію.

"Спасибі, до побачення", - збентежено говорить ведуча CBS, що встигла пробурмотіти "What was unfair?" ("Щось не так?") - "Йдіть ви..." - нетерпляче відповідає Саркозі, перш ніж покинути поле зору камер, пише французьке видання. Проте, за даними газети Le Monde, Саркозі пізніше все ж таки повернувся, щоб закінчити інтерв"ю. 6 і 7 листопада Ніколя Саркозі повинен прибути з офіційним візитом до Вашингтона, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Президент Франції Саркозі вийшов з себе і послав телеведучу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути