середа, 28 листопада 2007 08:14

Президент Американського Червоного Хреста пішов у відставку через службовий роман

Президент Американського Червоного Хреста Марк Еверсон був змушений піти у відставку у вівторок у зв"язку з "особистими стосунками" з одним із своїх підлеглих, повідомляє Associated Press. Еверсон зайняв цей пост лише 29 травня 2007 року. 10 днів тому один із членів керівництва організації повідомив раду директорів про те, що 53-річний президент, у якого є дружина і двоє дітей, завів роман зі співробітницею Червоного Хреста, чиє ім"я не називають.

"Я йду у відставку з особистих і сімейних причин, і глибоко жалкую про те, що не можу продовжувати виконувати роботу, до якої я приступив так недавно", – заявив Марк Еверсон, чиєю діяльністю рада директорів була в цілому задоволена.

Тимчасово виконуючому обов"язку Еверсона призначили головного юридичного радника організації Мері Елкано, яка раніше очолював Податкове управління США. У числі її кар"єрних досягнень є посада заступника генерального директора з кадрових питань Поштової служби США.

За останні шість років у Американському Червоному Хресті змінилися п"ять президентів, включно з Елкано. Організація переживає важкі часи у зв"язку з ураганом Катріна – на думку платників податків, Червоний Хрест зробив недостатньо для ліквідації наслідків стихійного лиха, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Президент Американського Червоного Хреста пішов у відставку через службовий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути