Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 09:38

Престижний конкурс краси виграла продавщиця без руки (ФОТО)

Коли бачиш "правильну" модель, насамперед звертаєш увагу не на її груди, попу і інші частини тіла, а на її очі, спрямовані прямо в камеру. Проте, якщо ви погляньте на шикарну біляву модель Келлі Нокс, то в наступну ж секунду зрозумієте, що дівчина чимось відрізняється від своїх колег.

23-річна красуня Нокс, що з"явилася на світ без лівого передпліччя, стала переможницею престижного британського конкурсу для моделей-інвалідів Bbc3. Як приз дівчина дістала можливість укласти контракт з найбільшим модельним агентством Take 2 ModelManagement, а також фотосесію на сторінках модного журналу MarieClaire, пише TheDailyMail.

Річ у тому, що Нокс ніколи не носила ручного протеза. За її власним визнанням, дівчина ніколи не відчувала збитковості (їй украй повезло з однокласниками), поки не вирішила прийняти участь в реаліті-шоу для моделей з фізичними недоліками каналу ВВС - Britain"sMissingTopModel: перемога волі і мрії.

Келлі дуже сподівається, що її відмінність якось вплинула на її кар"єру у фешн-индустрії: "Удома ми не говоримо слова "інвалід", каліка", - признається переможниця, - ніколи їх не використали і не будемо. Я не відчуваю себе інвалідом, проте суспільство вже повісило на мене цей ярлик". Відомо, що фізичний недолік Келлі не був закладений генетично, це те, що називається "Помилкою природи".

Протягом 6 тижнів учасниці оригінального шоу проходили модельні тести - у фінал вийшло тільки 8 дівчаток. Кожна з красунь була неповноцінна по-своєму: одна з учасниць позбавлена слуху, інша - руки, третя здатна пересуватися лише в інвалідному кріслі.

Нинішня робота Келлі істотно відрізняється від модельного бізнесу - вона оператор кредитування в компанії з продажу м"яких меблів. "Природно, я кину кредитування заради кар"єри моделі" - заявила красуня в інтерв"ю журналу.

Зараз ви читаєте новину «Престижний конкурс краси виграла продавщиця без руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути