Ексклюзиви
субота, 10 березня 2007 11:01

Прес-секретар Лужкова побив гея у Лондоні

Британська поліція розпочала розслідування заяви відомого російського гей-активіста Миколи Алексєєва про напад на нього в Лондоні прес-секретаря мера Москви Юрія Лужкова - Сергія Цоя.

Як повідомило прес-бюро Скотленд-Ярду, Алексєєв звернувся в британську поліцію 3 березня. За його словами, після прес-конференції градоначальників у будівлі лондонської мерії 28 лютого Цой напав на нього, застосовуючи фізичну силу.

- Поліція розслідує інцидент, який стався 28 лютого цього року в Лондоні. Ніяких арештів поки не проведено, триває продовжується, - повідомило прес-бюро Скотленд-Ярду.

Британське телебачення показало, як Алексєєв намагався привернути до себе увагу журналістів, розвернувши на прес-конференції веселковий прапор - символ захисту прав сексуальних меншин. А коли телевізійники брали інтерв"ю у Лужкова, Алексєєв намагався влізти в кадр, і співробітники прес-служби стали відтісняти його, Цой віднімав у нього прапор. Цей епізод широко обговорювався в британських засобах масової інформації.

Сам Цой категорично відкинув звинувачення на свою адресу, назвавши повідомлення "сфабрикованим і вигаданим".

- Я нападав на Миколу Алексєєва? Хто це сказав? Маячня якась. Цей факт не зафіксований. Будь-яка не запротокольована дія не є фактом... Незрозуміла ця ситуація, - сказав Цой.

- Я як прес-секретар коментую тільки факти. Якщо вам потрібний мій коментар - без коментарів. Моя офіційна реакція: я здивований, звідки взагалі могло з"явитися таке повідомлення, сфабриковане і вигадане, - додав він.

Цой стверджує, що "величезна кількість людей і засобів масової інформації" бачила, що "ніякого нападу взагалі не було", повідомляють РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Прес-секретар Лужкова побив гея у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути