Ексклюзиви
понеділок, 14 липня 2008 17:11

Прем"єри Польщі і України зайнялися підготовкою Євро-2012

Прем"єр-міністри України і Польщі Юлія Тимошенко і Дональд Туск обговорили у Варшаві хід підготовки до чемпіонату Європи по футболу 2012 року, передає кореспондент РІА Новости.

Прем"єр-міністри двох країн взяли участь в першому засіданні Міжурядового українсько-польського комітету з питань підготовки і проведення Євро-2012, який пройде в Польщі і на Україні.

За підсумками переговорів Туск і Тимошенко провели велику прес-конференцію в Будинку уряду Польщі.

Туск повідомив журналістів, що в ході зустрічі з Тимошенко були обговорені і вирішені "багато конкретних питань, пов"язаних з розвитком прикордонної інфраструктури".

Зокрема, досягнута домовленість про будівництво нової сучасної автомагістралі Краків-Львів. Крім того, на польсько-українському кордоні з"явиться три нових прикордонних переходи.

Тимошенко запевнила журналістів, що чемпіонат Європи по футболу-2012 буде з успіхом проведений в Польщі і в Україні, підкресливши, що "два головні стадіони - як в Києві, так і у Варшаві - будуть побудовані вчасно".

Прем"єр-міністр України повідомила, що чергове засідання українсько-польського комітету Євро-2012 відбудеться в Києві 15 вересня.

Тимошенко сказала також, що за день до цього, 14 вересня, в Києві відбудеться футбольний матч між командами урядів двох країн.

В ході одноденного візиту до Варшави Тимошенко зустрінеться із спікером Сейму Польщі Броніславом Коморовським, а також буде прийнята президентом Польщі Лехом Качинським.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єри Польщі і України зайнялися підготовкою Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути