Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2020 18:18

Працюючим на Пальчевського під час виборів не заплатили - ЗМІ

Працюючим на Пальчевського під час виборів не заплатили - ЗМІ
Фото: Facebook

Під будівлею Київради мітингувальники вимагали, щоб екскандидат в мери столиці Андрій Пальчевський повернув їм гроші за роботу на виборах. Однак таких же протестів чомусь не спостерігається під офісами компаній забудовника Вадима Столара. Хоча саме він був спонсором виборчої кампанії Пальчевського, про що неодноразово повідомлялося в журналістських розслідуваннях.

"Спонсорський пакет" Пальчевського оцінювався в кілька мільйонів доларів. За повідомленням журналістів, розраховуючи на перемогу Пальчевського на виборах, Столар збирався збільшити свій вплив на будівельний ринок Києва. Заради цього він не шкодував ніяких ресурсів. Зокрема, Пальчевський постійно з'являвся в ефірі телеканалу KyivLive, який спонсорує Столар. А на початку осені, журналісти "Bihus.info" кілька разів бачили, як політтехнолог Сергій Влащенко, який співпрацює зі Столаром, регулярно приїжджає в будинок Пальчевського на Печерську. Крім того, були витрачені рекордні суми на зовнішню рекламу та просування в соціальних мережах.

Вартість Facebook-реклами рейтингу, в якому Пальчевському пророкували друге місце на виборах, на ринку оцінювали більш як у $10 тис. А на просування сторінки Facebook із січня по серпень 2020 року - $22 тис.

Але Столар таку щедрість може собі дозволити, адже за повідомленням "Економічної правди", він контролює 4 компанії з будівництва житла. Зокрема, компанії bUd development, bUd capital, ENSO, IB Alliance. Він є співвласником бізнес-центру 101 tower і КУА Гарантія. Так що, логічніше припустити, що саме тут повинні вимагати гроші ошукані учасники мітингу.

Зараз ви читаєте новину «Працюючим на Пальчевського під час виборів не заплатили - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути