Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 14:43

ПР, БЮТ, КПУ та НУ пройдуть у Верховну Раду. Опитування

Партія регіонів, блок Юлії Тимошенко, блок "Наша Україна" і Комуністична партія проходять у Верховну Раду. Про це свідчать результати опитування, яке проводив центр соціальних досліджень "Софія".

Респондентам запропонували відповістити на запитання: якби в найближчу неділю проходили вибори в парламент, а в бюлетень були включені зазначені партії й блоки, за яку партію або блок вони б проголосували?

33,2% опитаних готові підтримати на виборах Партію регіонів, 17,6% - БЮТ, 13,9% - блок "Наша Україна" (у складі партія "Наша Україна", рух "Народна самооборона" та інші, лідери - Юрій Луценко й В"ячеслав Кириленко), 3,9% - КПУ.

Крім того, 2,4% опитаних готові проголосувати за Соціалістичну партію, 1,7% - за Прогресивну соціалістичну партію, 1,5% - Народну партію.

Також 0,5% респондентів готові підтримати на виборах блок "Рух - Українська правиця", по 0,4% - партію "Пора" і Партію промисловців і підприємців, 0,3% - партію "Віче", по 0,2% - Народно-демократичну партію й Соціал-демократичну партію (об"єднану).

Крім того, 1,4% опитаних готові проголосувати за яку-небудь іншу партію, 5,5% - проголосували б проти всіх, 7,1% не змогли відповісти, 9,8% не брали б участі у виборах.

Опитування проводили з 14 по 24 квітня у всіх регіонах країни, опитали 2021 респондента старше 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Президент Віктор Ющенко 2 квітня розпустив Верховну Раду й призначив її дострокові вибори на 27 травня.

26 квітня він знову підписав указ про розпуск Ради й призначив дострокові вибори на 24 червня, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «ПР, БЮТ, КПУ та НУ пройдуть у Верховну Раду. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути