четвер, 21 червня 2007 08:18

Пожежа в будинку престарілих в Омській області згашений: 10 загиблих

З палаючої будівлі було евакуйовано 300 чоловік. Площа пожежі склала 210 квадратних метрів. В результаті події загинули 10 чоловік, семеро отримали поранення.

Пожежа в будинку-інтернаті для престарілих, що відбувся в ніч на четвер, 21 червня, в селищі Єкатерининське Омської області, згашений.

Пожежа почалася в 21:28 на останньому поверсі триповерхової цегляної будівлі споруди 1969 року. Площа вогню склала 210 квадратних метрів на поверсі і 100 квадратних метрів - на даху. Причини спалаху встановлюються.

Перші пожежники прибули на місце ЧП через сім хвилин після спалаху, оскільки найближчий пожежний пост знаходиться в двох кілометрах від села. На місці події працювали шість пожежних машин.

У момент спалаху в будівлі знаходилися 327 чоловік - 311 літніх людей і 16 чоловік обслуговуючого персоналу. 300 чоловік було евакуйовано, повідомляє РІА Новини.

У вогні загинули десять чоловік. Всі загиблі - чоловіки. Ще сім чоловік отримали поранення, четверо з них госпіталізовані. У будівлі продовжуються шукати людей, які, можливо, могли залишитися в приміщенні після евакуації.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа в будинку престарілих в Омській області згашений: 10 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути