Ексклюзиви
неділя, 29 липня 2007 14:28

Повія влаштувала непристойну фотосесію на троні данської королеви (ФОТО)

У Данії дивуються, як жінка примудрилася пробратися в палац і зробити фотографії на троні Маргрети II.


Липневий номер журналу Se & Hør, що виходить в Данії переконав своїх читачів: щось негаразд в данському королівстві. Під заголовком "Повія на троні" Se & Hør опублікував декілька знімків, і супроводжує їх короткою розповіддю про те, що якась представниця якнайдавнішої професії пробралася в королівський палац задля фотосесії в жанрі "м"якого порно".

Знімки підтверджують: гола дівчина, що не приховує ні свого лиця, ні інших частин тіла, стає у відверті пози, стоячи, сидячи і лежачи прямо на троні королеви Маргрети II. Повія встигла зробити 29 кадрів в тронному залі.


Знімки були піддані ретельній експертизі, після чого фахівці повідомили, що фотографії зроблені любительською камерою, найімовірніше, що знімала в автоматичному режимі за допомогою штатива, а вірогідність монтажу повністю виключена.


Яким чином дівчина пробралася в саме серце данської конституційної монархії і чого хотіла добитися, знімаючись голою на троні, поки залишається невідомим, повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Повія влаштувала непристойну фотосесію на троні данської королеви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути