вівторок, 09 жовтня 2007 08:46

Потяг розтрощив вантажівку на переїзді

На Волині вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським потягом сполученням Одеса-Ковель. Водій машини, житель міста Києва, загинув на місці трагедії. Про це сьогодні повідомили у Центрі зв"язків з громадським Управління МВС України у Волинській області.

Як зазначено в повідомленні, трагедія сталася 7 жовтня вранці на залізничному переїзді біля села Дерно, на трасі Рівне – Луцьк. За попередніми даними потяг, перш ніж повністю зупинився, просунув вантажівку по залізничній колії, приблизно, 360 метрів.

На місце дорожньо-транспортної пригоди прибула слідчо-оперативна група відділу з розслідування ДТП слідчого управління УМВС України у Волинській області, яка після попереднього огляду місця аварії встановила, що водій знехтував правилами дорожнього руху й вирішив проїхати залізничний переїзд саме в той момент, коли там був ввімкнений червоний сигнал світлофора і звукова сигналізація, а на під`їзді до нього були встановлені попереджувальні знаки.

Наразі невідомо, з яких причин водій вантажівки не зупинився перед небезпечною ділянкою дороги. Можливо, 51-річний киянин, вперше їхав цією дорогою чи просто через власну неуважність не помітив потягу.

На даний момент детальні обставини дорожньо-транспортної пригоди з`ясовують працівники органів внутрішніх справ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Потяг розтрощив вантажівку на переїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути