Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 11:45

Потужність підірваної в Назрані бомби оцінили в 50 кілограмів тротилу

Експерти оцінили потужність вибухового пристрою, що спрацював вранці в середу біля будівлі МВС Інгушетії, в 50 кілограмів в тротиловому еквіваленті, повідомляє "Інтерфакс". Раніше повідомлялося, що бомба була начинена вражаючими елементами. Вибуховий пристрій був закладений в припаркованому біля будівлі відомства автомобілі.

За уточненими даними, під час вибуху загинули два міліціонери, які були відряджені до Інгушетії з Нижнього Новгорода. Поранення отримали п"ять осіб, зокрема одна дитини. Про стан потерпілих не повідомляється.

Підірваний автомобіль знаходився на парковці біля будівлі МВС Інгушетії біля мечеті. В результаті вибуху загорілися близько 20 машин, з них 15 були майже повністю знищені вогнем. Окрім цього, сильні пошкодження отримали приватні будинки, що знаходилися в околицях вибуху, та психоневрологічний диспансер.

В даний час фахівці намагаються ідентифікувати номери кузова автомобіля, в якому була закладена вибухівка, щоб встановити його власника, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Потужність підірваної в Назрані бомби оцінили в 50 кілограмів тротилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути