Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 19:29

Потапенко двічі був головою сільради

9 березня в селі Івашківка Городнянського району Чернігівщини поховали дільничного 39-річного Сергія Потапенка.

Свідком трагедії, що сталася 7 вересня, став керівник духового оркестру Олександр Бардаш, 40 років, із села Тупичів. Того вечора він їхав на концерт до села Куликівка.

— Бачу на дорозі людина лежить. Поряд велосипед. Підійшов, а то наш міліціонер. Став піднімати, він був живий. Напевне, зачепило машиною. Раптом бачу, на нас мчить вантажівка. Я впустив дільничного. Замахав руками, щоб водій зупинився. Але той наче не бачив. Я відскочив у бік. А вантажівка проїхалася по Сергію. Загальмувала за кілька метрів. У машині закричала жінка. Водій вийшов. Сказав, що нікого не бачив, бо засліпила зустрічна машина.

За кермом вантажівки був 43-річний Олександр Биндюк. Він працює водієм в Невклянському лісництві. Каже, з дружиною їхали купувати порося до Куликівки.

— Ми з Сергієм товаришували. Двічі його обирали головою сільради, — розповідає нинішній голова Івашківки Сергій Седнівець, 43 роки. — Із 1996 року працював у міліції. Тоді й попросили балотуватися на голову. Після другого терміну він знову повернувся на службу. Шкода, його дружину Наталю, яка в 32 роки стала вдовою. Вона бібліотекар. Сиротами залишилися двоє діток — 14-річний Денис та Оксана, 3 роки.

Зараз ви читаєте новину «Потапенко двічі був головою сільради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути