Ексклюзиви
субота, 09 серпня 2014 15:27

Після перемоги на виборах Ляшко поверне державі активи Коломойського - політолог

Після перемоги на виборах Ляшко поверне державі активи Коломойського - політолог

"Зіткнення Олега Ляшка і Ігоря Коломойського - це спроба з боку олігарха вибудувати "фючерсний захист". Таку думку висловив політолог Кость Бондаренко.

За його словами, Коломойський чудово розуміє, що у наступному парламенті Ляшко матиме серйозне представництво, і це не несе нічого доброго для самого Ігоря Валерійовича.

Сьогоднішні спроби Коломойського "розкуркулити" Ахметова та інших східних бізнесменів завтра бумерангом обернуться проти нього самого. Свого часу Коломойський не надто уважно читав "Екклезіаста" - особливо вірш про риття ями іншому.

Ляшко підштовхує Коломойського до ями, яку той намагався копати для представників донецького бізнесу. Якщо сьогодні Ляшко звинувачує Коломойського у недоплатах та махінаціях із закупками, то завтра, зміцнивши свою присутність у парламенті, Ляшко ставитиме питання про націоналізацію підприємств Коломойського та розслідування фактів
діяльності "Укрнафти". Зрештою, почитайте історію Французької революції - і ви зможете знайти чимало паралелей між відносинами Ляшка та Коломойського і, скажімо, Робесп'єра і Філіппа Егаліте та інших аристократів, які намагалися заскочити у потяг революції" – заявив політолог Кость Бондаренко.

 

Зараз ви читаєте новину «Після перемоги на виборах Ляшко поверне державі активи Коломойського - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути