понеділок, 21 жовтня 2019 19:00

Порошенко закликав "Квартал-95" вибачитися перед Гонтаревою і хором ім.Верьовки

Порошенко закликав "Квартал-95" вибачитися перед Гонтаревою і хором ім.Верьовки
Фото: Бизнес.медиа

П'ятий президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко відреагував на один з виступів нового випуску програми "Вечірній Квартал", в якому артисти спільно з солістами Національного заслуженого академічного хору ім.Верьовки заспівали саркастичну пісню про пожежу в будинку екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої.

Реакція Порошенка була опублікована на його офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Глава "Європейської солідарності" звинуватив студію "Квартал-95" в бажанні догодити власнику каналу "1+1", олігарху Ігорю Коломойському. "У ділків, які хотіли догодити власнику телеканалу, якому зобов'язані всім, крім хіба що свого народження, своїх ідеологічних цінностей немає. А з чужих вони знущаються вже не один рік", - йдеться в публікації.

За словами екс-президента, оцінку таким жартам артистів дадуть глядачі, а Міністерство культури, можливо, перегляне своє ставлення до керівництва хору ім.Верьовки.

Крім цього, як вважає Порошенко, актори і керівництво студії "Квартал-95" і каналу "1+1" повинні вибачитися перед Гонтаревою, а також "декількома поколіннями артистів, причетних до слави колективу, перед мільйонами шанувальників їхньої творчості".

Нагадаємо, 20 жовтня на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра нового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал", під час якого народну пісню "Горіла сосна, палала" адаптували до ситуації з пожежею в будинку Гонтаревої.

Сама Гонтарева назвала номер гумористів соромом, проте заявила, що в суд на "Квартал-95" подавати не буде.

Власник холдингу Коломойський позитивно відреагував на комедійний номер, заявивши, що він йому сподобався, і зазначив, що екс-глава НБУ даремно так гостро реагує на сатиричну пісню.

В уряді також не залишили без уваги номер "Кварталу". Міністр культури Володимир Бородянський вибачився перед Гонтаревою і заявив, що йому соромно за хор ім.Верьовки. Міністр економічного розвитку Тимофій Милованов вважає, що такі жарти можуть нести загрозу для іміджу України в очах міжнародних партнерів, для яких Гонтарева є реформатором в банківській сфері країни.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закликав "Квартал-95" вибачитися перед Гонтаревою і хором ім.Верьовки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути