Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2018 23:27

Порошенко підписав закон про соцзахист дітей загиблих журналістів

Порошенко підписав закон про соцзахист дітей загиблих журналістів
Президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей". Фото: Кореспондент

Президент України Петро Порошенко підписав закон про посилення соціального захисту дітей журналістів, які загинули під час виконання своїх професійних обов'язків.

"Підписав Закон, спрямований на посилення соціального захисту дітей журналістів, які загинули під час виконання службових обов'язків; дітей, одному з батьків яких встановлено інвалідність І або II групи", – повідомила прес-служба глави держави у Twitter.

Ці діти мають право на оздоровлення та відпочинок за рахунок коштів, виділених із бюджету України.

Йдеться про підписання Закону України "Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" щодо розширення категорій дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки", прийнятий Верховною Радою України 2 жовтня 2018 року.

Вночі 19 лютого 2014-го жорстоко вбили журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія. Його витягли з таксі в Києві на розі вул. Володимирської та Великої Житомирської. Сильно побили та вистрелили в груди з автомата.

20 липня 2016-го трагічно загинув один із керівників "Української правди" Павло Шеремет. Йому під автомобіль підклали вибухівку. Матеріали справи засекретили.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон про соцзахист дітей загиблих журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути