вівторок, 26 лютого 2008 19:04

Понижений гемоглобін спричиняє байдужість до сексу

Про темперамент жінки в ліжку можна судити за кількістю гемоглобіну в крові. І статева холодність часто пов"язана з пониженим його вмістом.

Непрямі ознаки зниженого гемоглобіну - це, як правило, блідість шкіри, синяки під очима, холодні руки і ноги, скарги на запаморочення в транспорті або при нахилах. Жінка мерзне при щонайменшому вітерці і швидко втомлюється під час ходьби. Дівчата зі зниженим гемоглобіном (до них можна віднести 90% вегетаріанців) легкоранимі. Вони мають хорошу інтуїцію, оскільки у них підвищена емоційна чутливість в цілому. Але в статевій сфері такі жінки інертні. Особливо це стосується жінок, які регулярно недоїдають через страх розтовстіти.

У нормі гемоглобін у жінок повинен бути не менше 120 од. (у чоловіків - від 140). Цей показник постійно змінюється в організмі, він залежить від режиму дня і живлення. Рівень гемоглобіну перед початком місячних максимальний. Темперамент - теж.

Для нормалізації змісту гемоглобіну і поліпшення темпераменту рекомендується зміна режиму дня - бажано вставати раніше і раніше лягати. Також необхідні фізичні навантаження в спортзалі, що поступово збільшуються, і повноцінне харчування з мінімумом каш і макаронів, з переважанням риби, м"яса, шоколаду, моркви, червоного винограду і гранатового соку, повідомляє Интерфакс-Запад.

Зараз ви читаєте новину «Понижений гемоглобін спричиняє байдужість до сексу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути