Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 13:30

Помічниця Ширвіндта спростувала повідомлення про погіршення здоров"я актора

Помічниця Олександра Ширвіндта спростувала повідомлення деяких ЗМІ про різке погіршення здоров"я актора і його екстреної госпіталізації. За словами Ліани Бедінадзе, Ширвіндт проходить давно заплановану диспансеризацію і почуває себе нормально.

Представники Театру сатири, художнім керівником якого є Олександр Ширвіндт, заявили, що "обурені" помилковою інформацією про екстрену госпіталізацію актора. Ліана Бедінадзе повідомила, що Ширвіндт гратиме в спектаклі "Орніфль" в п"ятницю, 25 січня, і мови про відміну спектаклю і про різке погіршення самопочуття актора не йде.

Син Олександра Ширвіндта Михайло підтвердив, що актор вже 5 днів проходить давно заплановане обстеження і ніякого порушення здоров"я у худрука Театру сатири не немає.

Раніше деякі ЗМІ повідомили про госпіталізацію Олександра Ширвіндта з діагнозом "гостре порушення кровообігу". На сайті однієї з газет був викладений відеоролик, імовірно знятий в лікарняній палаті Ширвіндта. У записі чоловік, схожий на актора запевняє, що сам приїхав в лікарню для планового обстеження, повідомляє в суботу агентство РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Помічниця Ширвіндта спростувала повідомлення про погіршення здоров"я актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути