Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 15:16

Помічниця Маккейна володіє особистим літаком і двома човнами

Дохід сім"ї кандидата у віце-президенти США Сари Пейлін складає приблизно 250 тисяч доларів в рік. Це в п"ять разів вище, ніж дохід середньостатистичної сім"ї з Василли, де проживає Пейлін.

Сімейство Пейлін володіє одномоторним літаком, двома великими і двома одномісними човнами, а також будинком, вартість якого перевищує півмільйона доларів, що в три рази вище за середню вартість будинку у Василлі, де проживає Сара Пейлін.

Видання відзначає, що Сара Пейлін намагається показати свій спосіб життя як вельми скромний. Раніше журналісти вже звертали увагу на фінансову сторону життя потенційного віце-президента, проте тоді напарникові Джону Маккейна дорікнули в дріб"язковості, оскільки дуже багато витрат її сім"ї оплачувалися з бюджету штату. Правда, прихильники Пейлін стверджують, що в цьому немає нічого незвичайного для сім"ї губернатора штату, повідомляє "Лента.ру".

Майно кандидата в президенти від Республіканської партії Джона Маккейна також давно є предметів уваги преси. Так, демократи критикували його за відмову публікувати податкові декларації дружини і покупку іноземних машин. Крім того, в одному з інтерв"ю Маккейн не зміг відповісти на питання про кількість будинків у власності його сім"ї.

Зараз ви читаєте новину «Помічниця Маккейна володіє особистим літаком і двома човнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути