вівторок, 10 квітня 2007 16:58

Померла мати Ірени Кільчицької (ФОТО)

Галину Логвинівну, матір заступника мера Києва Ірени Кільчицької, 38 років, минулого понеділка поховали на центральній алеї цвинтаря на Берковцях (Нивки). Чому і як померла жінка, дізнатися не вдалося - в КМДА трагедію не коментують. Жителі вул. Бессарабський майдан, 5, де була прописана мама, про колишню сусідку нічого не знають.

- Вона вже давно тут не живе. На 4-му поверсі живе сестра Ірени - Яна з родиною. Іноді бачимо тут Ірену, а батьків не видно було вже давно, - розповів один із сусідів.

На Костянтинівській, 44, (Поділ), де останнім часом мешкали батьки, жителі також не бачили похоронної процесії.

"Від мера Києва Черновецького", "От дочки", "От внучки", "От колег из ОАО "Эра" - всього на могилі Галини Логвинівни на Берковцях вдається нарахувати близько трьох десятків вінків.

Могилку видно одразу, коли заходиш на кладовище - вона зараз перша у ряду. Коричневий дерев"яний хрест обв"язаний білим рушником. На хресті - чорнобіле фото жінки, на яку дуже схожа заступник мера Києва. Дат народження та смерті не вказано.

Внизу свічка у жовтому свічнику, бутерброди із червоною ікрою, у стаканчику червоне вино, великодня паска та блакитна крашанка. Поруч похований Роберт Клявін - соліст балету Оперного театру.

Повз могилу проходить середніх літ чоловік.

- Було багато дорогих машин, джипів там, - каже він. Представитися відмовляється. - Я ще подумав, що одну жінку десь бачив.

Ірена Кільчицька, схоже, не хоче, щоб про смерть її матері розмовляли.

- Вчора нам усім адміністрація цвинтаря сказала йти на вихідний, і ми нічого не бачили, - кажуть люди, які під парканом цвинтаря торгують вінками, квітами та розсадою.

Відомо, що Галина Кільчицька почала кар"єру на Дарницькому шовковому комбінаті, згодом працювала методистом в червоному корпусі університета ім. Т.Г. Шевченка. Разом із чоловіком Реонольдом Терентійовичем виховували двох доньок - Яну та Ірену.

18 березня у одній із приватних столичних клінік Ірена Кільчицька народила доньку. Майже одразу після пологів заступник київського мера повернулася на роботу.


Богдана ЄВСЄЄВА

Зараз ви читаєте новину «Померла мати Ірени Кільчицької (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути