Ексклюзиви
субота, 28 липня 2007 13:43

Поляк намагався виграти 100 тисяч злотих, відправивши 38 тисяч sms за гроші працедавця

У Польщі водій автобуса звільнений через величезну кількість sms, які він зумів відправити з корпоративного стільникового телефону. Всього Лешек Войчик послав 38 тисяч повідомлень, за що його працедавцю був виставлений рахунок на 94 тисячі злотих (34 тисячі доларів США).

Войчик живе в місті Слупськ на північному заході країни. Свою пристрасть до SMS він пояснив бажанням виграти в лотереї 100 тисяч злотих (36 тисяч доларів).

Як пояснив представник транспортного комітету міста Губерт Боба, водій мав право щомісячно посилати SMS на суму, що не перевищує 15 злотих (5 доларів). Але Войчик цілий місяць посилав в день по 1200 повідомлень - в середньому 50 в годину, тобто, приблизно по одному повідомленню в хвилину. Кожне з них коштувало по 2,40 злотих (86 центів).

У інтерв"ю місцевій телекомпанії невдалий гравець зізнався, що на свій можливий виграш хотів купити другу машину. "Але тепер я без роботи", - констатує колишній водій, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Поляк намагався виграти 100 тисяч злотих, відправивши 38 тисяч sms за гроші працедавця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути