Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2007 13:34

Польських поліцейських зобов"язали купувати спиртне і сигарети

У поліції Польщі створений новий підрозділ, службовими обов"язками якого стане регулярне придбання пива, сигарет і міцних спиртних напоїв. Таким чином керівництво поліції має намір ефективно боротися з власниками приватних магазинчиків і з продавцями, що відпускають спиртне і алкоголь неповнолітнім.

Особливістю нового підрозділу буде молодий вік його співробітників, щоб їх можна було загримувати під старшокласників. У випадку, якщо агентам поліції без всяких питань все ж таки продадуть пиво, міцні напої або сигарети, магазин, де це відбулося, буде внесений до "чорного списку", і його контролюватимуть спеціально.

Ніякого покарання для продавця, що відпустив заборонений товар поліцейському агентові, не передбачається, оскільки фактично продаж був здійснений повнолітньому офіцерові, хоч і "замаскованому" під школяра.

Поліцейські з нового підрозділу мають право привертати для своїх "провокацій" також неповнолітніх добровольців.

Літом контроль за магазинами проводитиметься під девізом "Молоді варшавці - без градусів". У кожному магазині, який відвідають фальшиві школярі, будуть залишені плакати і агітаційні листівки, що роз"яснюють молоді шкоду пияцтва і куріння. На першому етапі в новому підрозділі служитимуть 40 співробітників поліції, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Польських поліцейських зобов"язали купувати спиртне і сигарети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути