Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 12:57

Польські фірми відновлять 2 пункти пропуску на кордоні

Польські фірми відновлять 2 пункти пропуску на кордоні
Міжнародні пункти пропуску Шегині та Краковець реконструюють. Фото: zik.ua

Польські компанії мають провести реконструкцію міжнародних автомобільних пунктів пропуску на українсько-польському кордоні до кінця 2020 року. Таке замовлення на суму €22,45 млн зробила Державна фіскальна служба України.

Проектування замовляють разом із роботами, тому підсумкова вартість ресурсів та кошториси не опубліковані, повідомляють "Наші гроші" після аналізу даних системи "Прозорро".

Фірма Unibep S.A. реконструює пункт пропуску Шегині за €15,55 млн. Концепція передбачає систему сканування, систему охорони периметру, відеокамери, інженерне обладнання.

Субпідрядниками, зокрема, є фірми із корпорації "Альтіс-Холдинг" Олександра Глімбовського - тестя екс-голови ДФС Романа Насірова, а також ТОВ "Ростдорстрой" із групи авторитетного бізнесмена Олександра Жукова та мера Одеси Геннадія Труханова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ перекрила постачання машин на "євробляхах" для "народної міліції" ЛНР

Фірма IDS-Bud S.A. збудує ділянку для легкових автівок та автобусів і відновить інфраструктуру української частини пункту пропуску Краковець за €6,9 млн. Вони повинні виконати будівельні та ремонтні роботи, влаштувати структуровану кабельну мережу, ваговий комплекс, системи відеоконтролю, зчитування номерних знаків і контролю доступу. Субпідрядником теж є вищезгаданий "Альтіс-Констракшн".

Тендер щодо пішого переходу у пункті пропуску Рава-Руська очікуваною вартістю €1,59 млн ДФС скасувала.

Величезний затор утворився на українсько-російському кордоні через сильний снігопад. У заторі на багатосторонньому автомобільному пункті пропуску (МАПП) "Троєбортне", на ділянці кордону України з Росією застрягли 250 вантажівок.

Зараз ви читаєте новину «Польські фірми відновлять 2 пункти пропуску на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути