Ексклюзиви
субота, 01 серпня 2020 18:04

Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати жінку в поїзді

Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати жінку в поїзді
Чоловік намагався зґвалтувати жінку на очах у її неповнолітнього сина. Фото: mvs.gov.ua

Чоловіка, який вночі напав на жінку, яка разом із сином їхала потягом №84 "Маріуполь – Київ" затримали правоохоронці.

Зловмисник проник у купе до потерпілої та погрожуючи їй, намагався зґвалтувати. Жінка отримала значні побої. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Поліція і прокуратура готує йому підозра за статтями - нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу зґвалтування", - зазначив він.

Гаращенко додав, що поліція, спільно з прокуратурою, проситимуть суд обрати міру запобіжного заходу – арешт без права внесення застави, оскільки цей чоловік особливо небезпечний.

Як встановили правоохоронці, зловмисник на ім'я Віталій Рудзько (1975 року народження) є уродженцем м. Запоріжжя. Він був тричі судимий - у 1996 році за викрадення автомобіля; - в 1999 за хуліганство; -2008 за крадіжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла згодовував крокодилам: затримали серійного вбивцю

Так, за словами потерпілої, чоловік без верхнього одягу проник в купе, де вона перебувала з малолітнім сином, та почав наносити їй тілесні ушкодження і намагався зґвалтувати.

"Про інцидент повідомили машиніста і начальника поїзда. Після чого зловмисник був затриманий правоохоронцями, а поїзна бригада надала всі необхідні свідчення", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомляли, що у п'ятницю, 31 липня, в поїзді Маріуполь - Київ невідомий намагався зґвалтувати жінку на очах у її малолітнього сина. Близько третьої години ночі жінка прокинулася від сильних ударів по голові.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала чоловіка, який намагався зґвалтувати жінку в поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути