понеділок, 17 листопада 2008 15:46

Поліція затримала підлітків, які проникли в приватний маєток принца Чарльза

Британська поліція затримала четверо підлітків, які проникли на територію приватного маєтку принца Уельського Чарльза, де проходила вечірка на честь 60-річчя спадкоємця престолу.

Інцидент стався в ніч на неділю, коли поліцейські затримали трьох 17-річних та одного 16-річного хлопця, які пробралися на територію маєтку Хайгроув в графстві Глостершир.

В даний час затримані відпущені під заставу і повинні стати перед судом 16 грудня.

За даними поліції графства Глостершир, підлітки не мали поганих намірів і не представляли жодної загрози для принца і його гостей.

Проте, згідно британським законам, незаконне проникнення у володіння британської корони можуть каратися тюремним ув"язненням строком до шести місяців.

Вечірка на честь ювілею принца Чарльза в ніч на неділю завершила низку святкувань його 60-річчя. Вечір для друзів принца в маєтку Хайгроув влаштувала його дружина - герцогиня Корнуолльська Камілла.

Виступити на святі був запрошений відомий музикант Род Стюарт, а серед гостей були відомі громадські та культурні діячі, наприклад актори Стівен Фрай та Джуді Денч, телеведучий Девід Фрост, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала підлітків, які проникли в приватний маєток принца Чарльза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути