пʼятниця, 15 лютого 2008 15:49

Поліція Чилі заарештувала більше 500 злочинців за добу

В п"ятницю, 15 лютого, поліція Чилі провела арешти більше 500 громадян, підозрюваних в скоюванні різних кримінальних злочинів. Найбільша за останні роки спецоперація поліції була проведена у відповідь на вбивство 14 лютого двох карабінерів в місті Килікура.

Затримання були здійснені спільними зусиллями чилійської поліції і карабінерії. Облава проходила одночасно майже у всіх містах країни. В ході операції було спіймано четверо припустимих вбивць карабінерів.

Успіх затримань пояснюється використанням поліцією системи встановлення особи. Так, наприклад, четвертий підозрюваний у вбивстві двох карабінерів, Клаудіо Гонсалес Вега був арештований по фотографії на одній із станцій столичного метро.

Серед злочинців числяться двоє шахраїв (один чилієць і один громадянин Бразилії), що обманним шляхом вкрали 12 мільйонів песо (25320 доларів). Вони були узяті бригадою кримінальної поліції Нюньоа.

У інтерв"ю газеті ElMercurio начальник столичної поліції міста Сантьяго де Чилі Оскар Гульеррес пояснив, що вся операція була націлена на ліквідацію в національному масштабі саме невеликих кримінальних співтовариств і на припинення побутової злочинності, повідомляє газета LaTercera.

Зараз ви читаєте новину «Поліція Чилі заарештувала більше 500 злочинців за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути