пʼятниця, 27 квітня 2007 14:33

Поліцейського звільнили за демонстрацію обезголовленого тіла

Британська громадськість зажадала відставки Головного констебля Північного Уельсу Річарда Бранстрома (Richard Brunstrom), за те що він показав журналістам фотографії жертв автоаварій без дозволу родичів загиблих, пише The Daily Mail.

За інформацією видання, інцидент стався на зустрічі співробітників поліції з журналістами і місцевою владою, присвяченій пропаганді безпечного водіння. Бранстром представив журналістам кілька фотографій, на одній з яких було обезголовлене тіло мотоцикліста, що застряло в автомобілі, в який він врізався, на іншій - його голова в червоний-білому шоломі, що відірвалася при зіткненні. Ще один знімок показував тіла двох молодих людей, які лежали поряд із зламаною машиною. Обидві аварії сталися в результаті сильного перевищення швидкості.

Бранстром не уточнив особи потерпілих, проте підтвердив, що їх родичі не знають про те, що фотографії були використані в презентації. За його словами, це було зроблено для підвищення переконливості заклику до водіїв дотримуватися обережності на дорогах. Проте його дії розцінили як такі, що провокують конфлікт між поліцією і народом, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Поліцейського звільнили за демонстрацію обезголовленого тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути