четвер, 13 грудня 2007 14:39

Погасити пожежу на пивзаводі не вдалося. Терміново евакуювали персонал

Пивзавод "Славутич" зупинив роботу і евакуював персонал.

Київський пиво-безалкогольний комбінат "Славутич", що входить до складу групи підприємств Baltic Beverages Holding, тимчасово зупинив роботу.

Сьогодні о 06.50 служба охорони підприємства зафіксувала сильне задимлення зі сторони офісів і складів, розташованих неподалік від території київського заводу "Славутич" (вул. Червонопрапорна, 137). О 06.55 було прийнято рішення про виклик бригади пожежників, оскільки задимлення посилювалося, і розгоралася пожежа. О 7.20 прибула бригада пожежників, протягом 40 хвилин вогонь вдалося локалізувати. Пожежа в офісах була зупинена, але склади продовжують горіти.

Згідно з правилами техніки безпеки, на пивоварному заводі було відразу ж відключене електропостачання, газ, система кондиціонування.

Для того, щоб уникнути невиправданих ризиків і захистити своїх співробітників від можливих наслідків пожежі, керівництво компанії прийняло рішення призупинити виробництво і евакуювати всіх співробітників компанії з території заводу.

В даний момент керівництвом компанії вжиті всі необхідні заходи для захисту заводу і людей від можливих негативних наслідків пожежі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Погасити пожежу на пивзаводі не вдалося. Терміново евакуювали персонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути