Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 11:59

Подружжя посадять у в'язницю на 100 років, за те, що вони ковтали скло

У США подружжя  впродовж восьми років їли скло у ресторанах, отримуючи страховки і компенсації.

49-річний Рональд Евано і його дружина Мері з 1997 по 2005 рік у ккількох штатах отримали із страхових компаній в цілому 200 тис. доларів.

Подружжя близько десятка разів проходило лікування у зв'язку із ковтанням скла. Вони отримували страховку із страхових компаній, але ніколи не оплачували рахунку за лікування. У одному випадку він отримали 45 тис. доларів компенсації безпосередньо від ресторану.

Пан Евано, дружина якого досі знаходиться у розшуку, у середу на суді визнав свою провину і заявив, що скло вони їли через гостру потребу у грошах. "Ми приходили в ресторан, і я говорив, що у мене в їжі опинилося скло. Потім я йшов в лікарню і скаржився на біль", - розповів він.

У такий спосіб впродовж кількох років вони окремо або разом обдурювали ресторани в штатах Массачусетс, Меріленд, Вашингтон (округ Колумбія), Род-Айленд і Віржінія. Вони користувалися вигаданими іменами, підробленими картками соціального страхування і посвідченнями особи. Евано може загалом загрожувати до 100 років ув'язнення, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя посадять у в'язницю на 100 років, за те, що вони ковтали скло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути