понеділок, 04 лютого 2008 12:30

Подробиці весілля Саркозі і Бруні

 Французький президент Ніколя  Саркозі у суботу у Єлисейському палаці одружувався з своєю подругою, моделлю Карлою  Бруні.

"Пані Карла Бруні Тедеські і пан Ніколя  Саркозі хотіли б оголосити, що вони одружилися цього ранку у присутності родичів і у суто приватній атмосфері", - йдеться в офіційній заяві Єлисейського палацу.

Пара офіційно оформила свої стосунки на скромній цивільній церемонії, яку провів мер восьмого округу Парижа, де розташований Єлисейський палац.

Франсуа Лебель повідомив радіостанції "Європа-1", назвавши адресу Єлисейського палацу: "Так, я дійсно провів церемонію одруженню двох людей, що проживають у будівлі номер 55, розташованій на вулиці Фобур-Сент-Оноре".

"Наречена була, як завжди, одягнена в біле і виглядала прекрасно. Жених теж був непоганий", - сказав мер. Інше джерело розповіло, що весілля відбулося об 11:00 ранку за місцевим часом.

За словами Лебеля, церемонія пройшла у кімнаті на першому поверсі палацу і тривала приблизно 20 хвилин. "Там було близько 20 осіб, близькі родичі і кілька друзів", - сказав він, нагадавши, що останнім главою Франції, який одружувався, знаходячись на посаді, був Наполеон III. Відбулося це 1853 року.

Як повідомило радіо RTL, свідком з боку Саркозі на весіллі був Ніколя  Базір, один з керівників компанії LVMH, що займається предметами розкоші, тоді як свідком Бруні була Матильда Агостінеллі, глава PR в Prada France, повідомляє ФактNews

Зараз ви читаєте новину «Подробиці весілля Саркозі і Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути