Ексклюзиви
четвер, 08 травня 2008 13:51

Почалися зйомки "Термінатора-4", не дивлячись на загрозу страйку акторів

На цьому тижні стартували зйомки довгоочікуваного "Термінатора-4", не дивлячись на навислу над Голлівудом загрозу початку страйку акторів, які у вівторок припинили переговори з найбільшими студіями, так і не прийшовши ні до якої угоди.

"Термінатор-4: Майбутнє починається" почали знімати в понеділок в Нью-Мексико, всупереч поширеній серед студій тенденції не розгортати нові проекти, поки не буде упевненості в тому, що Гільдія акторів екрану завершить переговори з Альянсом продюсерів кіно- і телефільмів США до закінчення терміну поточного трудового договору 30 червня, дати, яку автоматично вважають моментом початку страйку.

Лідери профспілки відзначають, що сподіваються досягти угоди без акцій протесту. Крім того, SAG доведеться спочатку погоджувати рішення про страйк зі всіма 120 тисячами членів. Проте сума грошей, яка стоїть за конфліктом між акторами і студіями, дає, на думку останніх, мало шансів на мирне вирішення ситуації.

Відзначимо, дистрибуцією фільму "Термінатор-4" в США займатиметься кінокомпанія Warner Bros. Реліз намічений на 22 травня 2009 року. У міжнародному прокаті фільм просуватиме Sony Pictures. У 2003 році студії аналогічним чином працювали зі стрічкою "Термінатор-3: Повстання машин", яка заробила в світовому прокаті 433 млн доларів і стала останнім фільмом, де знявся Арнольд Шварцнеггер в ролі непереможного кіборга з майбутнього.

Джерело, близьке до знімальної групи четвертої серії "Термінатора", повідомило, що у продюсерів немає намірів згортати зйомки до 30 червня. Крім того, студія прийняла юридичні запобіжні засоби у разі припинення роботи. Інше джерело повідомило, що у разі страйку зйомки будуть перервані, додавши, що студія йде на великий ризик.

Відзначимо, в "Термінаторе-4" знімаються реппер і актор Common, Крістіан Бейл, Сем Вортінгтон, Антон Ельчін і Мун Бладгуд. Продюсерами картини режисера Макджі виступлять керівники компанія Halcyon, що придбала права на екранізацію продовження "Термінатора", Віктор Кубісек і Дерек Андерсон. Сценарій до четвертого фільму написали автори третього - Джон Бранкато і Майкл Ферріс, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Почалися зйомки "Термінатора-4", не дивлячись на загрозу страйку акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути