субота, 26 січня 2008 11:57

Почалися зйомки продовження "Моєї прекрасної няні" (ФОТО)

Мільйони прихильників серіалу про Віку Прутковську нарешті можуть зітхнути спокійно: кінокомпанія "АМЕДІА" приступила до зйомок продовження популярного серіалу. І продовжаться вони три місяці. Кореспондентів "КП" одними з перших пустили в свята святих.

Перший серіал закінчився весіллям головних героїв. У нових серіях нам покажуть непросте, повне сварок і образ життя наречених. Шаталіни переселилися в будинок на Рубльовці. Сусіди у них зірки і знаменитості. Віка захоче стати співачкою або актрисою і спробує реалізувати себе в бізнесі чоловіка, затіявши свій проект. Як інші бізнесвумен Рубльовки, спробує відкрити свій ресторан, стати гламурной письменницею подібно до Оксани Робськи, але нічого у неї не вийде. У нових серіях Віка Прутковська почне ревнувати чоловіка, так що він піде на найнесподіваніші вчинки. До речі, як нам розповіли по секрету, і у нього, і у неї виникнуть інтрижки на стороні. З ким - поки секрет. Зневірившись реалізувати себе, Віка захоче завести своїх дітей. Але і з цією справою будуть проблеми і складнощі. Творці говорять, що діти - головна інтрига нових серій "Прекрасної няні", які покажуть приблизно в лютому - березні (поки йде повтор старих серій) на каналі СТС.

Насправді до роботи над серіалом повинні були приступити ще в грудні минулого року. Але трапилося ЧП - в одному з павільйонів трапилася пожежа (з чуток, замкнула електропроводка), запах диму в"ївся намертво, і проект вирішили запустити тільки в новому році.

Для зйомок збудували декорації "заміського будинку Шаталіних на Рубльовці": альтанка, вітальня з каміном, шикарна спальня, яка символізує нову віху у відносинах продюсера і його няні, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Почалися зйомки продовження "Моєї прекрасної няні" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути