Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 13:06

Поблизу столиці Пакистану перехоплено три автомобілі з тонною вибухівки

Поліція Пакистану перехопила поряд із столицею країни, Ісламабадом, три автомобілі з вибухівкою. Про це повідомляє Reuters. За інформацією Sky News, четвертій машині вдалося втекти від переслідування. Всього була виявлена близько тонни вибухівки.

Заходи безпеки в столиці і сусідньому місті Равалпінді, де знаходиться штаб-квартира збройних сил країни, посилені. Як розповів глава поліції Равалпінді, було проведено декілька арештів. Під посилену охорону беруться урядові будівлі і посольства іноземних держав.

2 червня в результаті вибуху біля посольства Данії в Ісламабаді загинули шестеро людей, зокрема данець (за іншою інформацією, всі загиблі - пакистанці). Відповідальність за вибух узяла на себе "Аль-Каїда". У заяві Мустафи Абу аль-Язіда, який вважається керівником операцій "Аль-Каїди" в Афганістані, мовилося, що терористи хотіли помститися Данії, що не вибачилася за карикатури на пророка Мохаммеда. Для теракту у посольства Данії також був використаний навантажений вибухівкою автомобіль, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу столиці Пакистану перехоплено три автомобілі з тонною вибухівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути