пʼятниця, 13 квітня 2007 14:48

Племінника узбекського президента продовжують тримати в психіатричній лікарні

Племінникові президента узбекистану Джамшиду Карімову, якого з вересня 2006 року тримають в психіатричній лікарні Самарканду, продовжили термін примусового лікування ще на півроку, повідомляє Uznews.net.

Лікарі, що повідомили про це його близьким, не змогли пояснити, хто і на якій підставі ухвалив це рішення. На питання про діагноз, який був поставлений родичеві Ісламу Карімова, вони також не відповіли.

Нагадаємо, що журналіст Джамшид Карімов був поміщений в лікарню у вересні 2006 року за рішенням суду міста Джізака. В середині березня 2007 року, коли закінчився термін лікування, встановлений судом, племінника президента обстежувала медична комісія, проте її висновок, як повідомляє Uznews.net, не було обнародувано до цих пір.

Колеги Карімова, відзначає видання, вважають, що в лікарню його відправили за незалежну журналістську діяльність. Якби не спорідненість з президентом, то він, на їх думку, опинився б у в"язниці, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Племінника узбекського президента продовжують тримати в психіатричній лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути