четвер, 30 серпня 2007 09:00

Пітбуль здер скальп з 10-річного хлопчика на Донеччині

У селищі Іванівка Донецької області собака породи пітбуль зняв скальп із 10-річного хлопчика. Як повідомляє "Східний проект", того дня Саша, учень ОШ N4, гостив у бабусі і дідуся. Коли гурт дітей наблизився до двору одного з хлопчиків, із-за хвіртки на них став гарчати дорослий господарський пес породи пітбультер"єр.

Собака на ім"я Норд, не зважаючи на те, що дружив із Сашком, ще коли був щеням, недавно вже намагався схопити його за руку, але тоді хлопчик встиг її заховати. Цього разу дитина навіть не подумала, що пес запросто перестрибне через півтораметрову огорожу, схопить його за голову і вчепиться в шию...

"Він налетів на мене зверху і звалив із ніг. Я закрив руками обличчя, уткнувся в землю і став кричати, собака кусав мене за голову... Потім прибіг сусід наш, дідусь Вова, став відтягати Норда, але в нього не вийшло, і лише тітка Оля змогла розтиснути собаці щелепи і відгородити мене від неї", - розповідає хлопчик.

Весьу крові, він прибіг додому. Виявилось, пітбуль здер із голови дитини клапоть шкіри розміром 8х10 см. Терміново викликали швидку. Хлопчика доправили в травматологічне відділення третьої міської лікарні, де завдяки зусиллям лікарів зідрану шкіру швидко було пришито на місце. Добре, що пильні родичі здогадалися привезти скривавлений клапоть в пакетику з льодом у лікарню.

Як запевнив завідувач відділення Сергій Дємочка, стан дитини значно покращав, а шкіра, зідрана з його голови собакою й пришита на місце професіоналами-травматологами, почала приживатися.

Наразі батьки потерпілої дитини намагаються вплинути на господарів пітбуля за допомогою міліції, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «Пітбуль здер скальп з 10-річного хлопчика на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути