середа, 15 серпня 2007 18:21

Підозрюваний в розміщенні в інтернеті кадрів страти узятий під варту

Житель Адигеї, що признався в розміщенні в інтернеті відеозапису страти, узятий під варту, повідомив офіційний представник прокуратури республіки Василь Гук.

"Відносно нього (підозрюваного) в даний час вибраний запобіжний захід у вигляді висновку під варту, далі протягом 48 годин суд ухвалюватиме рішення про запобіжний захід", - сказав співбесідник.

Він пояснив, що відносно жителя Адигеї збуджена кримінальна справа ст. 282 УК РФ (розпалювання різни), яка передбачає покарання штрафом, або позбавленням має рацію посідати певні посади, або обов"язковими роботами, або позбавленням волі на строк до двох років.

"Найближчим часом слідчим винесена ухвала про збудження за обставинами кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 282 частини 1 УК РФ", - сказав Гук.

Він доповнив, що в ході обшуку за місцем проживання у підозрюваного виявлені література і листівки екстремістського типу.

"Оперативно-розшукові заходи із цього приводу продовжуються, особа співпрацює із слідством, і ми перевіряємо всю отримувану від нього інформацію", - сказав представник прокуратури, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний в розміщенні в інтернеті кадрів страти узятий під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути