Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2007 18:19

Підмосковний особняк за $100 млн - один з найдорожчих в світі (ФОТО)

Американський журнал The Forbes склав рейтинг найдорожчих будинків світу. На восьмому місці опинився підмосковний особняк "Євразія" вартістю сто мільйонів доларів. Маєток, розташований, як повідомляється на сайті The Forbes, за 24 кілометри від центру Москви, складається з основного будинку площею близько 1,1 тисяч квадратних метрів, чотирьох гостьових будиночків і центру відпочинку на 8,5 тисяч квадратних метрів з російською і турецькими лазнями, спортзалом і басейном.

Найдорожчим визнаний будинок медіа-магната Уїльяма Рендолфа Херста в Беверлі-хіллз за 165 мільйонів доларів. Як повідомлялося раніше, він був виставлений на продаж в липні поточного року.

На другому місці - румунський замок Бран, побудований в XIV столітті і відомий також як замок Дракули. Він коштує 140 мільйонів доларів. "Замком Дракули" його сталі називати після того, як стало відомо, що тут бував господарь Валахії Влад Цепеш, який послужив прототипом заголовного героя відомого романа Брема Стокера.

Третє місце дісталося маєтку Updown Court, розташованому в Уїндлсхемі, Великобританія, вартістю 138 мільйонів доларів. У 2006 році Updown Court, в якому 103 кімнати і п"ять басейнів, зайняв в рейтингу Forbes перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Підмосковний особняк за $100 млн - один з найдорожчих в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути