Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2007 10:23

Підліток найняв кілера для своєї ненародженої дитини в США

У американському штаті Вашингтон 18-річний підліток визнав себе винним у спробі найняти кілера для того, щоб розправитися з колишньою подружкою, яка була на останніх місяцях вагітності, виношуючи його дитину. Суд засудив молоду людину до 6,5 років ув"язнення.

Чарльза Янга суддя засудив до 76,5 місяців в"язниці. Закон у США розглядає плод, що не народився, як дитину і суворо карає за замах на його життя.

За даними слідства, у момент планування вбивства майбутньому татусю було всього 17. Під виглядом потенційного кілера з ним зустрівся поліцейський. Молода людина передала йому 3250 доларів і попросила його так понівечити його колишню подружку, щоб вона втратила дитину. Він сказав, що його взагалі не хвилює, чи виживе його подружка після нападу. Запис розмови з "кілером" фігурував у суді як доказ.

Чарльза Янга заарештували в жовтні минулого року після того, як однокласник, якого він посвятив у свій жахливий план, поінформував поліцію. Янг на суді приніс вибачення своїй подружці та її сім"ї, передає Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Підліток найняв кілера для своєї ненародженої дитини в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути