понеділок, 11 лютого 2019 01:15

Підлітки у Харкові влаштували хуліганський протест в метро

Підлітки у Харкові влаштували хуліганський протест в метро
Підлітки у Харкові протестували проти подорожчання проїзду в метро. Фото: wikipedia.org

У Харкові 20 підлітків пройшли на станцію метро "Архітектора Бекетова" повз турнікети для оплати проїзду, протестуючи проти подорожчання вартості проїзду.

Відео протесту опублікував на сторінці в соцмережі Instagram користувач Dima.total.

На кадрах видно, як юнаки перестрибують через турнікети і біжать ескалаторами до платформи. У дописі зазначено, що "це був протест проти подорожчання у метро" і у ньому прийняли участь 40 людей.

Понравилось? Сохрани❤️ Это был протест против подорожания метро) Толпа из 40 человек ворвалась в метро через турникеты.. Но на станции тут в вестибюле уже ждали копы человек 10,но они чёт не подумали что мы можем пройти и через выход) всем спасибо кто пришёл) Что скажете норм движ? устраивать ещё такие врыв парады?) #харьков #метро #мигинг #революция #майдан #фанаты #metro #digg #парад #вашбилетик #транспорт #пассажиры #rail #railway #railways #man #ufc #subway #zombie #zombieboy #zombi #zombieland #metropolitan #likeforlikes #like4likes #followforlike #likeforfollow

Публикация от DIMA TOTAL (@total.dima)

Речниця Нацполіції Харківщини Олена Соболевська заявила, що поліція розслідує стрибки через турнікети на станції метро "Архітектора Бекетова" як хуліганство. За словами Соболевської, через турнікети стрибали близько 20 людей. Ще 8 були присутні, громадський порядок не порушували.

"Поліцейські затримали двох 16-річних та 15-річного учасників акції. У присутності батьків підлітки були опитані та відпущені", - йдеться в повідомленні пре-служби поліції. У поліції дії молодих людей назвали "грубим порушенням громадського порядку", а також додали, що слідчим відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гепа! Последний срок?" - харків'яни мітингують через підвищення вартості проїзду в громадському транспорті

Нагадаємо, що в Харкові з 7 лютого вартість проїзду у метрополітені зросла на 3 грн – до 8 грн за поїздку, у трамваях і тролейбусах на 2 грн – до 6 грн.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки у Харкові влаштували хуліганський протест в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути