Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 09:24

Під Конституційний Суд підігнали три автобуси бійців спецпідрозділу

Близько 5 тисяч прихильників коаліції і опозиції знову пікетують Конституційний суд. Під огорожу суду підігнано три автобуси з бійцями спецпідрозділу.

Рух на вулицях Жилянській і Горького перекрито. Кількість людей, що мітингують постійно збільшується, все нові і нові пікетники з прапорами коаліції і опозиції колонами прямують до КС.

Мітингувальники тримають прапори Партії регіонів, БЮТ, "Нашої України" і ПРП.

Крім того, сьогодні охорону будівлі КС посилено. Зокрема, три автобуси з бійцями спецпідрозділу підігнано майже під огорожу КС.

Вчора співробітники Міністерства внутрішніх справ захистили будівлю КСУ по всьому периметру металевими щитами, причому прихильники Партії регіонів опинилися усередині загороди.

Сьогодні о 9:30 суд продовжить розгляд справи за поданням 53 народних депутатів на предмет конституційності указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

Закриваючи вчорашнє засідання, Домбровський попросив суддів прийти на роботу раніше і зібратися разом біля входу з боку вул. Горького, "щоб не повторилася ситуація, коли для того, щоб судді потрапили на роботу", вони винні були проходили через кордон міліції, пише Корреспондент.net.



Зараз ви читаєте новину «Під Конституційний Суд підігнали три автобуси бійців спецпідрозділу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути