пʼятниця, 22 серпня 2008 08:13

Під Донецьком вшанують пам"ять загиблих у катастрофі Ту-154

Під Донецьком вшанують пам"ять загиблих у катастрофі Ту-154

Родичі загиблих в авіакатастрофі ТУ-154 в 2006 році в п"ятницю, в роковини трагедії, зберуться на місці аварії під Донецьком. З Петербургу до Донецька відправилися 17 людей, повідомляє організація "Перерваний політ", створена родичами загиблих.

"Донецька влада виділила автобус, який доставить родичів жертв катастрофи до місця краху літака. Для них також заброньовані місця в місцевому готелі. Спочатку всі відправляться в церкву, в якій пройде панахида за загиблими, потім родичі разом зі священиком, медичними працівниками і представниками обласної адміністрації прибудуть на місце катастрофи", - розповів співбесідник.

Тут буде організований спеціальний шатер, в якому пройде поминання загиблих. О 13:38 - час падіння літака - присутні вшанують пам"ять жертв трагедії хвилиною мовчання.

Поминання загиблих пройде також в Петербурзі. В п"ятницю вранці близько 50 родичів жертв авіакатастрофи відправляться на виділених міською владою автобусах в селище Мале Карліно, в якому побудована каплиця на згадку про загиблих. Тут буде відслужений молебень.

Катастрофа літака Ту-154 авіакомпанії "Пулково", що виконував рейс Анапа - Санкт-Петербург, сталася 22 серпня 2006 року в 45 км на північ від Донецька. На борту літака знаходилися 160 пасажирів і 10 членів екіпажа. Всі вони загинули, повідомляє Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Під Донецьком вшанують пам"ять загиблих у катастрофі Ту-154». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути