Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 15:42

Під час зіткнень в Газі загинули 11 осіб

Щонайменше, 11 людей загинули 16 серпня в місті Газа під час зіткнення між контрольованою рухом ХАМАС службою безпеки сектора та одним з місцевих кланів. Про це повідомляє AFP з посиланням на місцеву владу. Поранено сім людей.

Зіткнення сталося, коли поліція спробувала заарештувати членів клану Догмуш (Doghmush), підозрюваних у вбивстві поліцейського 15 вересня. За словами очевидців, під час арешту відбулася перестрілка, використовувалися гранатомети. Передмістя міста Гази Сабра (Sabra), де відбулося зіткнення, вважається оплотом сім"ї Догмуш. В даний час відомо, що серед загиблих - один поліцейський і один член клану, особи останніх встановлюються.

Декілька членів сім"ї Догмуш, ймовірно, входять в палестинське угрупування "Армія ісламу" (ArmyofIslam), яка дотримується ідеології "Аль-Каїди". "Армія ісламу", як повідомлялося, була причетна до викрадення журналіста ВВС Алана Джонстона в 2007 році, а також до захоплення ізраїльського капрала Гілада Шаліта в 2006 році, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Під час зіткнень в Газі загинули 11 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути