Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 13:12

Під час спілкування з албанцями у Буша пропав годинник (ФОТО)

Перше і єдине спілкування Джорджа Буша з албанським народом під час офіційного візиту в країну, можливо, коштувало йому наручного годинника. Албанський телеканал News24 показав кадри, на яких видно, що під час теплих обійм з жителями селянського села Фуше Кружа, Буш втратив годинник.

Якщо на початку спілкування годинник ще був на руці президента, то через декілька секунд видно, що вони зникли. Мабуть їх уміло зняв хтось з натовпу або ж вони самі відстебнулися. Сам президент ніяк не відмітив втрати і повернувся в броньований джип. Коли через деякий час Буш зійшов на трап свого літака, готового до відльоту, і підняв руку, щоб попрощатися, годинник на руці з"явився знову.

Люди, присутні під час спілкування Буша з народом, розповіли, що у годинника Буша на циферблаті був зображений американський прапор, проте не змогли назвати марку і приблизну вартість годинника. Принаймні, раніше американський президент Джордж Буш носив скромний годинник відомої американської марки Timex моделі Indiglo всього за 50 доларів. Щоб у разі ненавмисної втрати йому їх повернули, на задній кришці годинника Буш зробив персональне гравіювання: George W. Bush President January 20, 2001.

Відвідини села був несподіваним відхиленням від запланованої програми візиту, що проходився в умовах строгих заходів безпеки. Після офіційних переговорів в Тірані кортеж Буша попрямував у Фуше Кружа, що в 30 км. від столиці. Там президент поспілкувався з ремісниками, яким вдалося почати свою справу завдяки американській допомозі, випив каву в звичайному барі, зайшов в місцеву пиріжкову, після чого пішов у народ, де і позбувся годинника, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Під час спілкування з албанцями у Буша пропав годинник (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути