Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 09:18

Під Челябінськом розбився літак Ан-12: всі члени екіпажа загинули

Уральське слідче управління на транспорті СКП РФ розслідує кримінальну справу, порушену за фактом аварії в Челябінській області вантажного літака АН-12, яка сталася минулого понеділка. Як повідомляє прес-служба відомства у вівторок, радіус розкиду уламків літака склав 500 метрів.

Літак належав авіакомпанії "Московія" (р. Жуковський Московській області) і виконував рейс Челябінськ-Перм. Час вильоту 20:05 місцевого часу.

"Екіпаж повідомив диспетчера про задимлення в кабіні і ухвалив рішення зробити аварійну посадку в аеропорту Челябінська. О 20:12 літак пропав з радара", - сказано в повідомленні. Літак зазнав аварії, всі 9 членів екіпажа загинули, відзначає прес-служба.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.263 УК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб).

Слідство розглядає декілька версій причини катастрофи, повідомив офіційний представник Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) РФ Володимир Маркін.

"В даний час слідство опрацьовує різні версії події, зокрема: причиною аварії міг стати спалах у салоні, помилка екіпажа або відмова техніки і інші версії", - сказав Маркін. За його словами, розслідування справи узяте на контроль керівництвом СКП, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Під Челябінськом розбився літак Ан-12: всі члени екіпажа загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути