Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 19:23

Петро Поляков збирався подарувати доньці плаття

19 грудня в селі Привільне Глухівського району Сумської області справили дев"ятини за 32-річним Петром Поляковим. 11 грудня він замерз у скирті соломи.

Навесні Петро розлучився й переїхав до сестри у Привільне. На роботу влаштувався фуражиром місцевого сільгосптовариства "Велетень".

— Зарплата була невелика, — розповідає сестра покійного Марія Зайцева, 33 роки. — Петро платив аліменти, а остачу віддавав мені. Цих грошей ми майже нікуди не тратили, а збирали Петровій 10-річній дочці Маринці на подарунки. На Миколая брат купив їй платтячко і збирався провідати. Востаннє ми бачилися вранці. О шостій він збирався на роботу. Брат  мріяв улаштуватися на іншу, де платили б більше. Він же добрий тракторист, мав водійські права на вантажівку.

У селі Петро Поляков нікому не відмовляв, допомагав. Часто платили горілкою.

— Я йому казала: Петю, не бери за роботу ту пляшку. Горілка коштує 6 гривень, а ти попроси три, — плаче Марія. — Хоч на сигарети буде. А він говорив, що йому стидно вимагати в людей гроші.

11 грудня Петру Полякову дали за роботу пляшку. Наступного дня вранці його знайшов бригадир у скирті. Ховали чоловіка у Привільному. Приїздила колишня дружина з донькою.

Зараз ви читаєте новину «Петро Поляков збирався подарувати доньці плаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути