понеділок, 22 вересня 2008 08:45

Першу самостійну мову Пейлін прийшли послухати 60 тисяч чоловік

Кандидат у віце-президенти США Сара Пейлін вперше з моменту вступу до передвиборної боротьби виступила перед виборцями окремо від кандидата в президенти Джона Маккейна, повідомляється на сайті CNN. Її промову прийшли послухати 60 тисяч чоловік.

Для заходу Пейлін вибрала курорт в штаті Флоріда, який привертає в основному немолодих любителів гольфу. Повідомляється, що її 22-хвилинна мова носила патріотичний характер. Так, Пейлін використовувала слова "Америка" і "американці" 24 рази за час виступу.

Крім того, Сара Пейлін, чий старший син цього місяця відправився воювати до Іраку, попросила підняти руки присутніх на виступі ветеранів воєн і змусила аудиторію аплодувати їм.

Джон Маккейн і Сара Пейлін представляють на президентських виборах Республіканську партію. Від демократів у виборах беруть участь сенатори Барак Обама і Джо Байден. Голосування на виборах президента США повинне відбутися 4 листопада, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Першу самостійну мову Пейлін прийшли послухати 60 тисяч чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути