неділя, 18 січня 2009 14:58

Перша леді Зімбабве побила британського фотографа

Поки Зімбабве котиться в безодню інфляції, перші особи країни досить весело проводять час в розкішних готелях. Днями дружина президента Зімбабве Роберта Мугабе в одному з таких готелів побила британського фотографа, який спробував її сфотографувати.

43-річна Грейс Мугабе розлютилася, коли побачила фотографа Річарда Джонса, який чекає на її появу з розкішного готелю Kowloon Shangri-la в Гонконгу.

Джонс перебував приблизно за шість метрів від пані Мугабе, коли вона наказав своєму охоронцеві атакувати фотографа, розповідає Майкл Шерідан, кореспондент газети Sunday Times, який підійшов до фотографа через декілька секунд після нападу.

"Охоронець схопив Джонса і вступив з ним в боротьбу, намагаючись відібрати фотокамеру. Потім йому вдалося схопити Джонса, і в цей час Мугабе кілька разів ударила того по обличчю", - розповів Шерідан.

"Вона була абсолютно ненормальною, просто шаленіла від гніву", - підтверджує Джонс, головний фотограф гонконгського фотоагентства Sinopix.

За словами Джонса, після цього інциденту він звернувся до лікаря, який зафіксував численні удари, порізи і синці на його голові і обличчі.

"Порізів і синців, імовірно, завдала перша леді бідної африканської країни... причиною тому - діамантові персні на її пальцях", - сказав він.

Потім три або чотири великих африканських охоронців з"явилися в готелі і намагалися наблизитися до Джонса після нападу. Але вони були зупинені співробітниками служби безпеки центру Tsim Sha Tsui, розташованого біля готелю.

На місце події була викликана поліція, яка прийняла заяву Джонса. За словами самого журналіста, він хотів розповісти про перебування пані Мугабе в Гонконзі, щоб показати "очевидний контраст між її розкішно-екстравагантним способом життя і жебрацьким існуванням людей в Зімбабве", повідомляє MIGnews.com

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Зімбабве побила британського фотографа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути