неділя, 10 червня 2007 11:00

Періс Хілтон знов заарештували і посадили у в"язницю (ФОТО)

 
Спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон, звільнена в четвер з в"язниці під домашній арешт за особистим розпорядженням шерифа, в п"ятницю була знов арештована і відправлена до в"язниці Лінвуд.


Раніше Хілтон провела у в"язниці всього три дні з 45-денного терміну, до якого вона була засуджена. Вона прибула у в"язницю ввечері 3 червня, відразу після церемонії вручення кінонагород MTV. Проте вже в четвер шериф ухвалив рішення відпустити міс Хілтон під домашній арешт - за станом здоров"я.

Проте рішення шерифа викликало різку критику прокурора і судді. Як стало відомо, поліція прибула за Хілтон в її будинок після того, як прокуратура Лос-Анджелеса подала скаргу на дострокове звільнення. Суддя Майкл Сойер, також незадоволений ухваленим рішенням, спеціальною ухвалою повернув спадкоємицю мережі готелів за грати.

Із залу суду в Лос-Анджелесі заплакану Періс в наручниках відправили в поліцейському автомобілі назад у в"язницю Лінвуд. Тепер їй належить відсидіти 42 дні до кінця терміну, який вона отримала за водіння без прав і в стані алкогольного сп"яніння, передає Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон знов заарештували і посадили у в"язницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути