Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 13:15

Періс Хілтон сіла у в"язницю (ФОТО)

Про це повідомив її адвокат. Хілтон була засуджена на 23 дні в"язниці за порушення умов звільнення на поруки після того, як була спіймана п"яною за кермом. "Не дивлячись на те, що мені страшно, я готова прийняти покарання", - передав слова Хілтон її адвокат Річард Хаттон.

Періс Хілтон прибула у в"язницю Los Angeles County Jail, в якій їй належить провести 23 дні за водіння з анульованими правами і порушення випробувального терміну.

Те, що його клієнтка вже знаходиться в ув"язненні, підтвердив адвокат Хілтон Річард Хаттон. Він переказав слова 26-річної знаменитості, що заявила, що "це важливий момент в її житті" і що "вона хоч і боїться, але готова почати відбувати своє покарання".

Повідомляється, що в день прибуття у в"язницю Періс встигла побувати на церемонії вручення кінонагород MTV, що проходила в околицях Голлівуду, де стала об"єктом численних жартів.

Спадкоємиця готельної імперії була арештована за водіння в нетверезому вигляді у вересні 2006 року. У січні 2007 їй дали три роки умовно, проте вже в лютому дівчину знов затримали за водіння автомобіля без прав. У результаті суд засудив Хілтон до 45-денного ув"язнення. Пізніше термін був скорочений до 23 днів. Також було ухвалено рішення помістити її в спеціальний блок, призначений для знаменитостей, чиновників і поліцейських, повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон сіла у в"язницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути